Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Sat, May 30, 2020 12:56am

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Vans Era 95 dx anaheim
PostPosted: Thu, May 21, 2020 8:48pm 
Offline
Hack

Joined: Thu, May 21, 2020 8:37pm
Posts: 2
Are you human?: 951
Image
Vans sko dame salg Sneakerverdenens fancy for moderne kunst har ofte ført til mange en samarbejdende make-up eller inspireret skabelse, med legionen af ​​topmærker, der udformer deres egne spins på ikoniske kunstnermotiver. Gør meget af det samme, men med støtte fra et af de mest berømte museer, kaster Vans deres klassiske Era-silhuet gennem en ringetone af livlige toner. Et partnerskab med det lige så legendariske Museum for Moderne Kunst for deres store genåbning, ankommer silhuetten ikke alt for i modsætning til Anaheim-brandets hovedline-skabelser.

Vans sko mænd grøn At tage deres nu underskrevne patchwork-arrangementer og sprøjte dem med co-branded type. Asymmetrisk af hensigt broderer venstre fod med “MoMa” overalt i sin konstruktion omgivet af geometriske blokke af grønt, orange, blåt og lyserødt; den modsatte side, der i stedet favoriserer det klassiske Vans-logo, tager to af de førnævnte og toppe på en pastelfarve og mættet gul.

Vans sko sort hvid Allerede ubestridelige klassikere, Vans ‘Era og Slip-On, bliver nu omarbejdet på konceptuel måde til en ny“ Origami Pack. ” Består af tre epoker og en Slip-On, og hver design i kvalitetskvartetten bevarer sin signaturform på baselaget, men tilføjer abstrakte overlays konstrueret af uventede materialer.

Vans Era 95 dx anaheim Trifecta af Eras præsenterer vildt afvigende udseende. Når vi taler det højeste af bunken, er et hvidt / sort ruskindpar, der er overlejret med en betydelig plade af lilla krokaskind på forfoden og en strimmel lyserød ruskind over hælen. Når de nægter at blive forældet, er en standard tavle-stil skåret i smidigt sort læder. Ikke afbildet er en monokromatisk sort iteration med ponyhårhud. I mellemtiden vender Slip-On den stil, der blev brugt på æraen, og udstyrer en simpel sort base og overlejrer den med klassisk brædder i læder.

https://www.eastnewsline.com/


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use