Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Wed, Nov 13, 2019 12:58am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed, Feb 27, 2019 7:59pm 
Offline
Hack

Joined: Sun, Feb 24, 2019 1:12am
Posts: 3
Are you human?: 951
So I have this Renegade 65 head i bought used knowing it had a bad input transformer... I had it replaced and worked great for a while... I now have a new issue with very low volume on the clean channel... I have checked and tested every component... I have signal chased through V1 through Relay1 through C5, C6, R7, C7, C10, C11... I have great signal to that point.. Behind C7, c10 and C11... I have a massive signal drop... By the time it gets to R11 its very low... I have tested all Pots in the tone stack along with corresponding caps and resisters... Can someone please turn me onto a Service sheet for this amp so I know what is voltages should be where!!

_________________
Jack Davenport


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed, Mar 06, 2019 9:46pm 
Offline
Journeyman NOOB
User avatar

Joined: Sat, Nov 26, 2011 10:59pm
Posts: 193
Are you human?: 951
I would check the Plate voltages on all tubes first, make sure your power supply is good. Look for hundreds of VDC.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use