Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Sun, Jan 19, 2020 6:50am

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue, Dec 03, 2019 9:12pm 
Offline
Hack

Joined: Tue, Dec 03, 2019 9:03pm
Posts: 3
Are you human?: 951
Image


Nike Sko Lyserød debuterer snart en splinterny Blazer Mid Vintage-serie, der inkluderer den kommende "Røde Suede" iteration. Theis Nike Blazer Mid har en fuld rød ruskind øvre parret med sølv læder på Swoosh logoer og hæle. En skumtunge oven på en Sail gummisål afslutter designet.


Den vintage version af Nike Sko Herre Grøn vender tilbage i en splinterny Black and Amber Rise colorway. Dette tilbud har en sort ruskind øvre detaljeret med orange læder materiale på Swoosh logoer og hæle. Klassiske etiketter på skumtungen med Nike trykt på hælene oven på en Sail gummisål afslutter designet.


Den nydesignede træner Nye Nike Sko 2019 ankommer med farverne "Noble Red", "Kinetic Green" og "Jade Aura." Detalje ankommer i form af et farveblokeret medie og laterale sektioner på træneren. Derudover beholder modellen det overliggende design af sin minimalistiske forgænger. Et andet markant område på sneakeren er den lyseblå farve, der er plettet på kassen og den forstørrede hvide Swoosh. Til sidst er silhuetten præget af dens premium ruskindstrukturer set gennem den øverste, som er placeret sammen med den retro-stil gummisål i hvid.


Nikes forenklede Nike Blazer Mid Rebel Summit White har været på en hot streak, siden han først deltog i “The Ten” af Virgil Abloh, hvilket giver et springpunkt, som mange af en vintage make-up og slående samarbejde kan spille inden for rampelysets sfære. Beaverton maler nu fra ikon, der er ude af farve, til dem, der er fjernet af deres branding, den ikoniske silhuet i fed røde nuancer med ruskindoverdel for kun at forbedre modifikationerne. Swooshes såvel som hælflikskontrasten i en sølvmetallic med hvide mellemsåler og fed skrift, der forhindrer enhver sensorisk overbelastning.


https://www.udsalgskrs.com/


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use