Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Sat, Mar 23, 2019 10:32pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed, Mar 06, 2019 7:34pm 
Offline
Hack

Joined: Sun, Sep 04, 2016 3:00am
Posts: 11
Are you human?: 951
Are there a manual or step by step description on how to update the Torpedo Live firmware?
I have used two Torpedo Live's for a while, with the 4.0.3 32 bit Torpedo Remote... When installing the 5.03 64 bit version, can I just copy the Two Notes Engineering folder content from Program Files (x86) to the new default folder within Program Files? Thanks in advance


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu, Mar 07, 2019 5:56am 
Offline
Plank Cranker Wanker
User avatar

Joined: Tue, Feb 22, 2011 3:43am
Posts: 1916
Location: France
Are you human?: 951
Hi Bredo, do you mean your presets and 3rd Party IRs? Yes, no problem.

To do the update you just have to follow instruction on your screen after launching the latest Torpedo Remote.

_________________
Affiliation: President @ OROSYS SAS, owner of Two Notes Audio Engineering

Creating pro audio product for the guitar and bass players:
Website : Two Notes Audio Engineering
Follow us on Youtube and Facebook
Two Notes samples on Soundcloud

For the best support, please check the FAQ and create a ticket on the Two Notes Help Desk


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu, Mar 07, 2019 6:10am 
Offline
Hack

Joined: Sun, Sep 04, 2016 3:00am
Posts: 11
Are you human?: 951
Thanks... A couple more question. Licenses as well?

If installing the new Torpedo Remote before hooking up my two Torpedo Lives, will it then give me an option to update my firmware automatically?
If so, is it best to hook up only one Torpedo Live at a time?

PS. As I understand, I have to do the firmware update on an online computer (for both my Torpedo Lives)... I then just have to install the new Torpedo Remote on my main offline studio computer, before connecting the Torpedo Lives... and the license I will bring over as always/usual.
Sounds about right?

Thanks in advance


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu, Mar 07, 2019 6:12am 
Offline
Plank Cranker Wanker
User avatar

Joined: Tue, Feb 22, 2011 3:43am
Posts: 1916
Location: France
Are you human?: 951
You are correct, everything will start automatically from a computer connected to the Internet.

Do one Live at a time.

And then move the license and activate on your offline computer in the studio. ;)

_________________
Affiliation: President @ OROSYS SAS, owner of Two Notes Audio Engineering

Creating pro audio product for the guitar and bass players:
Website : Two Notes Audio Engineering
Follow us on Youtube and Facebook
Two Notes samples on Soundcloud

For the best support, please check the FAQ and create a ticket on the Two Notes Help Desk


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use