Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Fri, Jun 05, 2020 9:06pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri, May 15, 2020 8:30am 
Offline
Hack

Joined: Fri, May 15, 2020 8:22am
Posts: 1
Are you human?: 951
Hi Guys,
I'm really struggling to get a good sound out of my reload

I have a Vox AC15 c1

Ive got it setup as per connection chart on 4.2. But there's a horribly fizzy distortion?

I did some fault finding and tried changing leads etc but to no avail. I’m not going into the red on any of the outputs?

I'm basically running

My guitar

Vox Ac15

External Speaker out

Speaker In on two notes

Loadbox out of two notes

Sound Card (which is sadly a Focusrite 2i2)


But there's a really horrible fizzy distortion sound when I really crank the amp up. It’s nothing like the distortion the amp produces when cranked loud and is present on when using a mid volume dirty tone.

As mentioned nothing is going into the red for digital distortion, I’m making sure it’s just the speaker emulation on the plugin and that none of those are in the red too. I’m using a Mac and logic by the way with the latest versions.

Am I doing something wrong? Is my sound card just that poor? Is it perhaps the speaker output from the vox?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use