Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Tue, Mar 26, 2019 8:19am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun, Dec 16, 2018 6:36pm 
Offline
Hack

Joined: Sun, Dec 16, 2018 1:15pm
Posts: 1
Are you human?: 951
Hey guys :)
I have a problem with reverb in my Screamer combo. Sometimes it works properly, but some other time it doesn't work almost at all (is barely audible at maximum) . I have checked cable and it seems to be good. What else could be a reason?

Thank you for any tips


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue, Jan 29, 2019 6:47pm 
Offline
Apprentice NOOB

Joined: Tue, Jan 29, 2019 12:03am
Posts: 57
Are you human?: 951
If you don't have any luck here, you may try contacting ESP support. It doesn't look like they've integrated Engl into the support side of their site yet, though, so you may have to be persistent. If time's an issue, you could try contacting Velvet Distribution, Engl's previous distributor. They seem to be pretty helpful.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use