Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Fri, May 29, 2020 11:40pm

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: nike air max 97 premium
PostPosted: Fri, May 22, 2020 10:10pm 
Offline
Hack

Joined: Fri, May 22, 2020 9:57pm
Posts: 3
Are you human?: 951
Image
nike air max sko dame 2020 flyder bestemt forbi, fordi Fall kun er en håndfuld måneder væk, og det ser ud til, at Nike allerede er i forberedelse på at frigive fodtøjstilbud, der reflekterer den sæson, der skifter blad. Og når efteråret ruller rundt, synes "hvede" -sko gerne at se ansigt, og en af ​​de variationer, der vil være tilgængelige for dig i år, er denne kommende Nike Air Max 97 colorway.

nike sko mænd grøn hvid Forkølelse af sine golfspike outsoles og gnider bort mudguards set ved sine to sidste optrædener, Sportswear hæfteklammerne stiler denne næste makeup med en duo af "hvede" skygger, der skifter mellem dets bølgede overlays og trædning, samt skarpe hvide accenter belagt oven på mellemsålene, snørebånd og sokkelforinger. Desuden er de traditionelle midtfodede Swoosh-vinduer nu vært for et tumlet læderbaggrund, som ikke ofte bruges på denne særlige Air Max-model.

nike air max sko sort Mennesker har været galne for sølv siden forhistorisk tid. Jo, det har masser af nyttige egenskaber, men vores grundlæggende tiltrækning er enkel; det er skinnende; det er chic; det er smukt. Disse adjektiver siger sig selv om denne specielle udgave af den ikoniske Air Max 97, da den overtager den nederste halvdel af skoen for at gøre hvert skridt dyrebart. I mørke skinner det stadig; den sorte, øverste halvdel af de øverste har reflekterende elementer for at sikre, at man står ud, er aldrig væk fra bordet.

nike air max 97 premium Ved at fortsætte sit fokus på fairway forbereder Nike Golf nu en "Triple hvid" colorway af Air Max 97 G. Med den nyeste livsstilsklassiker, der er udformet som link, udtrykker et rent tonalt hvidt læder og en øvre konstruktion i maske. Branding på skoen kommer i form af subtile grå Swooshes på den nederste midtfod, tungen badge, “AIR MAX” broderet hælfane og trykte indlægssåler. Løft af skoen er en phylon mellemsål hjulpet af en Air Max-dæmpningsenhed i fuld længde og parret med en kontrasterende grå tandagtig gummi ydersål for forbedret greb på banen.

https://www.sortheads.com/


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use