Rig-Talk

Guitars, Gear, Tone!
It is currently Wed, Nov 14, 2018 2:39am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat, Nov 10, 2018 12:35am 
Offline
Supah Stah
User avatar

Joined: Mon, Sep 07, 2009 1:20am
Posts: 2670
Location: Chicago, IL
Are you human?: 951
Just got a brand new Kemper powerhead and sm57. I've got everything hooked up but when I go to profile there is absolutely no sound difference when I adjust the return level.

If it keep the level down the Kemper says volume too low but if I adjust it and profile my amp it says it did it but there is absolutely no difference between the Kemper and my reference amp.


Signal chain

Guitar > input or Kemper
Direct output /send > input of my amp
Return input > XLR to sm57 placed in front of 4x12

Sound comes through but it's my amp not the Kemper.

Help me please!

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat, Nov 10, 2018 12:57pm 
Offline
Plank Cranker Trainee
User avatar

Joined: Wed, Jun 28, 2006 6:42am
Posts: 260
I’m not sure what’s wrong from your description,
Lots of tutorials on YouTube

Here’s a good one
https://youtu.be/BWMG5DhFckU

_________________
NB


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group - Terms of Use